Despre omul din spatele randurilor

Sunt medic specialist de chirurgie generala. Lucrez la Spitalul Sf. Ioan din Bucuresti. Am creat acest blog din mai multe ratiuni.

Una este sa impartasesc experiente, informatii si cum gandesc.

Alta este sa cunosc alti oameni interesati sa vorbeasca despre chirurgie – in mod special rezidenti de chirurgie generala, studenti pasionati si de asemenea, alti oameni, interesati sa fie tratati, „salvati”, de diverse boli ce au viza chirurgicala. Adica pacienti.

Limbajul tehnic uneori poate fi simplificat printr-o simpla discutie cu persoana in cauza. Sunteti invitati sa lasati comentarii si mesaje. Adresa mea de e-mail este: claude punct hack @gmail.com Ma astept sa fiu corectat, mustrat, indrumat si toate cele.

Si in restul cazurilor putem vorbi la un telefon sau alte servicii de socializare, dupa preferinta.

Reclame

3 comentarii

  1. Mult succes in meseria pe care ati ales-o…
    Am fost operat de colecist in martie 2012…totul a fost in regula pana in septembrie 2012…cand au inceput problemele…stari de ameteala,moleseala,lipsa puterii…am o senzatie de parca ma topesc…ca si o lumanare…si cateodata mai fac si atacuri de panica…ecografia abdominala arata bine…analizele sunt in regula…nu stiu daca e vorba de sindrom post colecistectomie…am fost si la oftalmolog…si la neurolog pt ameteli…a zis ca totul e ok…nu mai stiu unde sa merg…daca aveti un sfat si pt mine…sunt din iasi…multumesc

  2. Am uitat sa precizez…nu am fost operat in urgenta…era vorba de o colecistita cronica litiazica fara antecedente patologice personale semnificative…operat laparoscopic(2 calculi mici,microlitiaza din cate mi-a zis domnul doctor care m-a operat).

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s